Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Lucky Break

Produceret i:
Australien 1995

Længde:
90 min.

Set:
på video 09-11-1996

Anmeldelse læst:
1354 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Held i uheld

Held i uheld er en uforudsigelig kærlighedskomedie om Sophie, der skriver erotiske historier, men ikke selv er i stand til at leve dem ud, da hun lider af polio.
   En dag på biblioteket overhører juveleren Eddie Sophie læse op af den historie, som hun er igang med at skrive. Han fascineres straks af hende og byder på en kop kaffe, men Sophie takker nej. Sophie tror, at hvis Eddie får at vide, at hun går med krykker, så vil hun ikke have en chance. Derfor sker det meget belejligt, at Sophie brækker benet og dermed har en undskyldning for at gå med krykker. Selv om Eddie er forlovet med den elegante blondine Gloria, tager Sophie og Eddie på weekendferie sammen til en tropeø. Turen går dog ikke helt som planlagt!
   Sophies liv kompliceres yderligere, da Gloria finder ud af, at Sophie ikke har brækket benet ved en skiulykke. Sophie indser, at hun selv snart må fortælle Eddie sandheden, hvis ikke Gloria skal komme hende i forkøbet. Desuden kan hun ikke beholde gipsen på i evig tid. Oven i købet viser det sig, at Eddie ikke har helt rent mel i posen. Politimanden Yuri skal undersøge Eddies forbindelse til nogle stjålne smykker. Derfor bliver Sophie også afhørt af Yuri, der forelsker sig i hende, fordi hun minder ham om Tolstojs og Gogols tragiske heltinder. Yuri kender nemlig Sophies hemmelighed. Det er ikke moralen, der sejrer i "held i uheld". Det er snarere drømmene.
   Filmen er dejlig forfriskende i sin uamerikanske uforudsigelighed, men som Eddie kunne jeg godt have tænkt mig en drømmefyr af en lidt anden kaliber.

Instrueret af:
Ben Lewin

Manuskript af:
Ben Lewin.

Medvirkende:
Gia CaridesSophie
Anthony LaPagliaEddie
Rebecca GibneyGloria Wrightman
Jacek KomanYuri
Sioban TukeKate

 

De 20 højest vurderede film:
L. A. Confidential
Picnic at Hanging Rock
Rebel Without a Cause
The Purple Rose of Cairo
Twelfth Night, or What You Will
Barbara
Brassed Off
The Full Monty
Portrait of a Lady
The English Patient
Out of Sight
Face/Off
Cactus Flower
Hopscotch
Back to the Future
The Long Kiss Goodnight
The Big Lebowski
Titanic
Festen
Carne tremula


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk