Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Judge Dredd

Produceret i:
USA 1995

Længde:
95 min.

Set:
på DVD 13-05-1999

Anmeldelse læst:
5939 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...
 (4.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 4.5 ud af 8...
 (4.5/4)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Judge Dredd

Judge Dredd er endnu en filmatisering af en tegneserie. Denne tegneserie hedder såmænd Judge Dredd, på dansk "Dommeren", og den har jeg ikke det fjerneste kendskab til, og efter at have set filmen har jeg heller ikke fået lyst til det.
   Judge Dredd er en sci-fi, der foregår i 2139, hvor jorden er forvandlet til helvedes forgård. Menneskene er hobet sammen i de store metropoler, deriblandt New York, hvor Judge Dredd og hans kolleger, dommere og politi i én person, håndhæver loven.
   Hvad Dredd ikke selv ved er, at han er resultatet af et ambitiøst projekt, der gik ud på at udvikle den perfekte Dommer. Dredd er en succes, men ved samme lejlighed gik der noget galt med hans 'tvilling'. I stedet for endnu en mønsterpolitimand kom der en hærdet forbryderhjerne ud af forsøget. Hans navn er Rico. Da han får held til at bryde ud af fængslet, er lov og orden og ikke mindst den personificerede lov og orden, Judge Dredd, i fare. Det går meget galt, før det går godt igen, men man tvivler aldrig på udfaldet, for det er jo Sly i hovedrollen.
   Judge Dredd befinder sig på overdrevets rand, hvor intet skal tages rigtigt alvorligt. Der fyres ganske mange vittigheder af, samtidig med at maskingeværerne brager og blodet flyder. Det er underholdende nok, men tæt på at være usmageligt.

Instrueret af:
Danny Cannon

Manuskript af:
William Wisher og Steven E. de Souza efter fortælling af Michael De Luca og William Wisher baseret på tegneserien "Judge Dredd".

Medvirkende:
Sylvester StalloneJudge Dredd
Armand AssanteRico
Rob SchneiderFergie
Jürgen ProchnowGriffin
Max von SydowFargo
Diane LaneHershey
Joanna MilesMcGruder
Joan ChenIlsa
Balthazar Getty?
Ewen Bremner?
Mitchell Ryan?
James Earl Jonesfortæller
James Russo?
Scott Wilson?

 

Jeres 20 favoritter:
2001: A Space Odyssey
Ladyhawke
Where Eagles Dare
Twelfth Night, or What You Will
Y tu mamá también
The Full Monty
The Phantom of the Opera
Emma
The Lord of the Rings: The Two Towers
Pearl Harbor
North by Northwest
Picnic at Hanging Rock
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Batman Begins
Harry Potter and the Chamber of Secrets
The Magdalene Sisters
The Lord of the Rings: The Return of the King
Starship Troopers
Bridget Jones´s Diary
Mulholland Dr.


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk