Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Hope Floats

Produceret i:
USA 1998

Længde:
114 min.

Set:
i biografen 21-09-1998

Anmeldelse læst:
8487 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Hope Floats - En ny start

Udgangspunktet i Hope Floats er ganske originalt: En ung husmor, Birdee Pruitt, stiller gladeligt op i et talkshow á la Ricky Lake i den tro, at hun er blevet udvalgt til at gennemgå en 'makeover', altså en hår-, make up- og tøjforandring, men i virkeligheden skal hun konfronteres med sin bedste veninde, Connie, der afslører, at hun i længere tid har haft en affære med Birdees mand, Bill.
   Med sin datter Bernice forlader Birdee mand og hus i Chicago og kører ned til barndomshjemmet i lillebyen Smithville, Texas, hvor hendes mor Ramona har tilbudt at huse dem. Det er dog slet ikke så let at starte et nyt liv, især ikke i Smithville, hvor Birdee i tidernes morgen var den ubestridte skønhedsdronning og Cheer Leader-sild og kom sammen med den lige så populære Bill. Birdee synker ned i et sort hul, hvilket går hårdt ud over hendes forhold til Bernice, der heller ikke har det al for let i skolen. Et lyspunkt er dog Birdees gamle beundrer Justin Matisse, der står parat i kulissen. Også han har mødt skuffelser ude i den store vidde verden, men sammen har de måske mulighed for at få en ny start.
   Hope Floats er et rigtigt melodrama, hvor Sandra Bullock får rig lejlighed til at vise nye facetter af sit kønne talent. Desværre har Forest Whitaker tendens til at sovse dramaet ind i unødvendige slowmotionsekvenser, og det er lidt synd.

Instrueret af:
Forest Whitaker

Manuskript af:
?

Medvirkende:
Sandra BullockBirdee Pruitt
Harry Connick, Jr.Justin Matisse
Mae WhitmanBernice Pruitt
Michael ParéBill Pruitt
Rosanna ArquetteConnie
Gena RowlandsRamona Calvert

 

De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk