Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
The Object of My Affection

Produceret i:
USA 1998

Længde:
111 min.

Set:
i biografen 29-08-1998

Anmeldelse læst:
4018 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Manden i mit liv

Manden i mit liv er en hjertevarm komedie om kærlighedens veje og vildveje i 90'erne, hvor kønsrollemønstre og familieformer ikke længere er, hvad de var. Nina Borowski er en sød socialrådgiver, der har koks i kærlighedslivet. Hun elsker sin kæreste Vince, men han er for dominerende og højtråbende til, at hun kan holde ud at bo sammen med ham. Til en fest hos sin velhavende søster Constance og dennes mand Sidney fortæller hendes bordherre, universitetsprofessoren Robert Joely, at han er ved at afslutte sit forhold til kæresten George. Da Nina kommer i snak med George senere på aftenen, kommer hun uvidende til at træde i spinaten, for George kender ikke til sin (eks-)kærestes planer. Af ren og skær venlighed tilbyder Nina ham husly, hvis det skulle vise sig nødvendigt.
   George flytter ind hos Nina til Vinces store irritation, der er forståelig, eftersom Nina og George ter sig som om, de var et rigtigt kærestepar. De laver en masse ting sammen, for eksempel går de til dans. Faktisk spænder de så godt sammen, at George flytter ind permanent, og da Nina bliver gravid med Vince, vil hun opdrage barnet sammen med George, ikke Vince. Spørgsmålet er dog, om dette arrangement er holdbart. Ser Nina ikke George som mere end en ven, og hvordan vil det gå, når George kommer hjem med en ny fyr? Der sker mange forviklinger, før Nina endelig synes at have fået styr på sit liv. Alle filmens personer vinder i kærlighedens karrusel undtagen den ældre Rodney Fraser, der kun kan drømme om 'the object of my affection'. Han er en tragisk figur midt i komedien.
   Der er flere scener af helt Woody Allensk karakter i filmen. Det gælder ikke mindst de scener, hvor Alan Alda og Allison Janney medvirker som repræsentanter for New Yorks frisindede intellektuelle.

Instrueret af:
Nicholas Hytner

Manuskript af:
Wendy Wasserstein efter en roman af Stephen McCauley.

Medvirkende:
Jennifer AnistonNina Borowski
Paul RuddGeorge Hanson
John PankowVince McBride
Alan AldaSidney Miller
Allison JanneyConstance Miller
Tim DalyDr. Robert Joley
Nigel HawthorneRodney Fraser
Amo GulinelloPaul James

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
Enemy of My Enemy
Min farmors hus
Feeling Minnesota
Glitter
At the Circus
Tuff Turf
The Pink Panther Strikes Again
The King and I
Grease 2
The Andromeda Strain
Wolfen
Bean
Housekeeping
Easter Parade
Goodbye, Mr. Chips
Bus Stop
Heartbreak Ridge
The Brothers Karamazov
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk