Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
She's So Lovely

Produceret i:
USA 1997

Længde:
100 min.

Set:
i biografen 04-06-1998

Anmeldelse læst:
3479 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

She's So Lovely

Der hører en interessant forhistorie til She's So Lovely. Manuskriptet blev i sin tid skrevet af John Cassavetes, der udsete sig Sean Penn til hovedrollen. Da Cassavetes døde, gik Penn med planer om at instruere filmen selv, men i stedet blev det John Cassavetes søn Nick, der endte som filmens instruktør.
   Penn spiller drukkenbolten Eddie, der elsker sin kæreste Maureen over alt i verden, men alligevel ikke kan lade være med at tage på lange drukture ind imellem. En dag hygger den gravide Maureen sig med naboen Kiefer, hvilket ender med voldtægt og en gang tæsk af Maureen. Da Eddie kommer hjem, tør hun ikke betro sig til ham af frygt for, at hans voldsomme temperament kan få ham til at ville slå Kiefer ihjel. Eddie bliver bare endnu mere jaloux, fordi han ved, at Maureen fortier noget. Det får galskaben til at slå ud i lys lue. Eddie dræber en ansat fra de sociale myndigheder, der skulle tage ham hen til et behandlingssted. For det får han 10 år.
   Da Eddie langt om længe kommer ud af fængslet, er Maureen gift med Joey, som hun har to piger sammen med og så hendes og Eddies datter. Det skøre er, at selv om Maureen har fået en god mand i Joey, er kærligheden til Eddie stadig stærkest, så hun forlader børn og mand for ham.
   She's So Lovely er prototypen på det, mange ville kalde for et skævt kærlighedsdrama. Personerne er temmelig usædvanlige, og dialogen er overraskende intelligent, hvilket går lidt imod indtrykket af Eddie og Maureen som nogle hærgede, uuddannede typer.

Instrueret af:
Nick Cassavetes

Manuskript af:
John Cassavetes.

Medvirkende:
Sean PennEddie
Robin WrightMaureen
John TravoltaJoey
Harry Dean StantonShorty
Gena Rowlandssagsbehandler
Debi MazarShortys veninde
James GandolfiniKiefer
Burt Young?
Chloe Webb?

 

De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk