Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
The Perez Family

Produceret i:
USA 1995

Længde:
112 min

Set:
på TV 18-02-1998

Anmeldelse læst:
3346 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Familien Perez

Familien Perez er en farverig dramakomedie med kærligheden i hovedrollen. For 20 år siden blev plantageejeren Juan Raul Perez fængslet af Castros politi. Nu bliver Juan Raul endelig frigivet, efter at han i al den tid ikke har set sin kone Carmela og sin datter Teresa en eneste gang. De flygtede til USA inden fængslingen af Juan Raul. Der emigrerer han også til, men Carmelas uduelige bror klokker i det, så der er ingen til at tage imod ham, da han ankommer.
   Alle de cubanske flygtninge indlogeres på Miamis fodboldstadium. De, der har en familie, får først lejlighed til at få en sponsor, der skal hjælpe dem med at blive integrerede i USA. Det indser den kvikke eks-luder Dottie Perez, der overtaler Juan Raul til at lade som om, at hun er hans kone. Snart har hun også fået fat på en 'søn' og en 'bedstefar', så inden længe kan 'familien' slippe væk fra flygtningelejren.
   Mødet mellem Carmela og Juan Raul, som de begge har længtes efter i 20 år, er dog uundgåeligt. Da mødet endelig indtræffer, er forholdene helt anderledes, end parterne havde regnet med. På dette tidspunkt har Carmela langt om længe afskrevet sin mand og har for første gang været i byen med en anden, den sympatiske betjent Pirelli. Selv er Juan Raul ganske langsomt gået hen og blevet forelsket i sin anden 'kone', den livsglade og sprudlende Dottie, der har givet ham håbet på fremtiden tilbage. Carmela og Juan Raul er kloge nok til at indse, at der ingen grund er til at genoptage samlivet efter så mange år, når de hver især elsker en anden.

Instrueret af:
Mira Nair

Manuskript af:
Robin Swicord efter Christina Bells roman.

Medvirkende:
Marisa TomeiDottie Perez
Alfred MolinaJuan Raul Perez
Anjelica HustonCarmela Perez
Chazz PalminteriOfficer Pirelli
Trini AlvaradoTeresa Perez

 

De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Harrison Ford
Hans Zimmer
Alan Silvestri
Steven Spielberg
George Clooney
Clint Eastwood
Hugo Weaving
Sean Connery
Ewan McGregor
Viggo Mortensen
Elijah Wood
Danny Elfman
Orlando Bloom
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Stephen King
Jean-Claude van Damme


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk