Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Honeymoon in Vegas

Produceret i:
USA 1992

Længde:
95 min.

Set:
på TV 30-01-1998

Anmeldelse læst:
4493 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Hooneymoon in Las Vegas

Andrew Bergman instruerer og skriver komedier i Hollywood, men det spændende ved hans produktion er, at man aldrig helt ved, hvad man går ind til. Bergman er en ujævn auteur, der sjældent laver helt traditionelle komedier. "Honeymoon i Las Vegas" er dog en forholdsvis straight komedie om privatdetektiven Jack, hvis mor i himlen har forbudt ham nogensinde at gifte sig, da det kun fører ulykker med sig. Det vil hans søde kæreste Betsy dog ikke længere finde sig i, så Jack indser, at hvis han vil beholde hende, må han krybe til korset.
   Jack og Betsy tager på romantisk kærlighedsferie til Las Vegas, hvor de skal giftes. Så langt når de bare aldrig. I starten af deres ophold taber Jack nemlig flere tusinde dollars til den professionelle spiller Tommy Korman. Korman er villig til at indgå en handel med Jack. En weekend med Betsy vil slå en streg over gælden. Betsy indviljer meget modstræbende, men uviljen forsvinder gradvist, for Tommy Korman opfører sig på alle måder eksemplarisk, en rigtig gentleman. Til gengæld fortryder Jack hurtigt arrangementet, men da er det allerede for sent, for Korman har taget Betsy med til sin ejendom på Hawai.
   Bergman tør desværre ikke at løbe linen ud og lade Korman være en bundreel fyr, der oprigtigt elsker Betsy. Han viser sig selvfølgelig at være en dominerende bølle, og så kan det vel ikke gå anderledes end, at Jack og Betsy får hinanden i enden. Nicholas Cage er ikke helt dårlig som den vattede Jack, der får sig en på opleveren i jagten på drømmepigen.

Instrueret af:
Andrew Bergman

Manuskript af:
Andrew Bergman.

Medvirkende:
Nicolas CageJack Singer
Sarah Jessica ParkerBetsy / Donna
James CaanTommy Korman
Pat MoritaMahi
Anne BancroftBea Singer
Peter BoyleChief Orman
John CapodizeSally Molars
Robert ConstanzoSidney Tomashefsky
Seymour CasselTony Cataracts

 

De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk