Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


DVD-cover fra ''Conspiracy Theory''

Original titel:
Conspiracy Theory

Produceret i:
USA 1997

Længde:
135 min.

Set:
i biografen 22-11-1997

Anmeldelse læst:
17332 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Farlige teorier

Farlige teorier er en actionpræget spændingsfilm med Mel Gibson som den paranoide taxachauffør Jerry Fletcher, der ser sammensværgelsesteorier overalt. Jerry udgiver et blad ved navn Conspiracy Theory, der har fem abonnenter! Jerry opsøger den unge statsadvokat Alice Sutton med jævne mellemrum for at overbevise hende om den ene eller anden teori, men hun bliver overbevist om, at en af Jerrys teorier faktisk har noget på sig, da Jerry pludselig bliver efterstræbt på livet af ukendte magthavere inden for statsapparatet -- selvom man er paranoid kan der nemlig godt være nogen efter én!
   Farlige teorier gør den fejl, at den hele tiden lægger op til, at en af Jerrys teorier har ramt et ømt punkt, og den gør ikke en indsats for at afkræfte dette indtryk, hvilket forvirrede mig. Jerrys ideer har intet på sig, men det viser sig, at han selv er et offer for magtmisbrug og inhuman forskning. Den skurkagtige Dr. Jonas eksperimenterede i sin tid med at gøre mennesker til robotter, der udførte hver en ordre, selv mord. Jerry var et af disse 'forskningsobjekter'. Jerrys hukommelse er ved at vende tilbage. Er det det Dr. Jonas frygter? I hvert fald har Jerry og Alice mere tilfælles end de umiddelbart er klar over.
   Mel Gibson gør sig altid godt som en mand, der er på renden til galskab, og der er fut og humor i Donners instruktion, men der er for mange løse ender. Begyndelsen er altså lovende, men filmen holder ikke stilen.

Instrueret af:
Richard Donner

Manuskript af:
Brian Helgeland.

Medvirkende:
Mel GibsonJerry Fletcher
Julia RobertsAlice Sutton
Patrick StewartDr. Jonas
Cylk CozartAgent Lowry
Steve KahanWilson
Terry AlexanderFlip

 

Billeder:
Klik for at se større billedeDVD-cover fra ''Conspiracy Theory''


De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Hans Zimmer
Alan Silvestri
Harrison Ford
Viggo Mortensen
Hugo Weaving
George Clooney
Steven Spielberg
Ewan McGregor
Clint Eastwood
Orlando Bloom
Elijah Wood
Sean Connery
Danny Elfman
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Stephen King
Jean-Claude van Damme


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2021 filmdatabase.dk