Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Trees Lounge

Produceret i:
USA 1996

Længde:
95 min.

Set:
i biografen 11-08-1997

Anmeldelse læst:
3447 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Trees Lounge

Trees Lounge er skuespilleren Steve Buscemis instruktørdebut. Det karakterisktiske ved Buscemi som skuespiller er, at han er helt usandsynligt grim. For det meste har han da også gjort sig i ucharmerende og frastødende roller, men i hovedrollen som den arbejdsløse drivert Tommy Basilio kan man alligevel ikke lade være at fatte sympati for manden.
   Filmen bruger ikke de store armbevægelser til at skildre livet i provinsflækken Valley Stream på Long Island omkring værtshuset Trees Lounge, hvor Tommy klatter det meste af sin tid væk. Da handlingen begynder, er han lige blevet fyret fra det autoværksted, hvor han tjente til sjusserne som uduelig mekaniker og 'lånte' penge af kassen. Biksen er oven i købet ejet af Tommys ekskæreste nuværende mand Rob.
   Den enes død er den andens brød: Tommys lykke vender for en kort tid, da onkel Al, den lokale hjemismand, går bort, og Tommy får overdraget isbilen. Samtidig stifter han nærmere bekendtskab med den unge, men erfarne Debbie, hvilket Debbies far prøver at få Tommy til at fortryde, da han opdager det spirende forhold. Tommy går endnu en gang ned med flaget. Indtil det sidste, i den veldrejede slutning, sidder man og håber på, at Tommy tager sig sammen - men det gør han ikke. Eller gør han?
   Trees Lounge kan retteligt kritiseres for sit tilbagelænede tempo og sin papirstynde handling, men også godt forsvares, for hvad der karakteriserer stilen, finder en parallel i filmens verden. Der udfolder Tommys hverdag sig næsten begivenhedsløst. Filmen rækker efter stjernerne i dens rammende personkarakteristik og neddæmpede præcise og sorthumoristiske dialog.

Instrueret af:
Steve Buscemi

Manuskript af:
Steve Buscemi.

Medvirkende:
Steve BuscemiTommy Basilio
Chloe SevignyDebbie
Anthony LaPagliaRob
Elizabeth BraccoTheresa
Daniel BaldwinJerry, Debbies far
Mimi RogersPatty, Debbies mor
Carol KaneConnie
Michael BuscemiRaymond
Samuel L. JacksonWendell
Debi MazarCrystall
Seymour CasselOnkel Al
Eszter Balint?

 

De 20 højest vurderede film:
L. A. Confidential
Picnic at Hanging Rock
Rebel Without a Cause
The Purple Rose of Cairo
Twelfth Night, or What You Will
Barbara
Brassed Off
The Full Monty
Portrait of a Lady
The English Patient
Out of Sight
Face/Off
Cactus Flower
Hopscotch
Back to the Future
The Long Kiss Goodnight
The Big Lebowski
Titanic
Festen
Carne tremula


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk