Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Boys on the Side

Produceret i:
USA 1995

Længde:
115 min.

Set:
på TV 22-07-1997

Anmeldelse læst:
4170 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Boys on the Side

Boys on the Side er en charmerende komedie om tre kvinders stærke venskab. Jane, Robin og Holly er så forskellige som ild, vand og luft, men på en tur tværs gennem USA bliver de rystet grundigt sammen. Robin er på nostalgitour, Jane er på vej til Vestkysten for at slå igennem som sangerinde, og Holly har forladt sin voldelige dopede kæreste, som hun iøvrigt kvæstede med et baseball-bat med døden til følge. Robins pludselige sygdom tvinger dem til at gøre holdt i Tucson, Arizona, hvor de siden slår sig ned permanent som et alternativ til kernefamilien.
   Don Ross tager alle de tabuer, han kan komme i tanke om, op til debat. Boys on the Side prioriterer dog humoren højere end det seriøse drama, men filmen rummer begge dele. Den lalleglade gravide Holly, der gladeligt lader sig arrestere af sin kommende mand, den bundærlige politimand Abe, er filmens livsglade element. Goldberg og Mary Louise-Parker har mere seriøse roller. Parker spiller ejendomshandleren Robin med et forkvaklet familieforhold og et liv mærket af AIDS, mens Goldberg er den sorte lesbiske Jane, der imod alt sund fornuft forelsker sig i den dødsmærkede heteroseksuelle Robin.
   Goldberg, Parker og Barrymore spiller veloplagt i de tre spændende kvinderoller. Boys on the Side er skuespillernes film, for Ross har skrevet de skønneste replikker, men i visse øjeblikke er filmen dog også kvalmende sentimental, ganske aldeles frygteligt.

Instrueret af:
Herbert Ross

Manuskript af:
Don Roos.

Medvirkende:
Whoopi GoldbergJane
Mary-Louise ParkerRobin
Drew BarrymoreHolly
Matthew McConaugheyAbe Lincoln
James RemarAlex
Billy WirthNick
Anita GilletteElaine
Estelle ParsonsLouise

 

De 20 højest vurderede film:
L. A. Confidential
Picnic at Hanging Rock
Rebel Without a Cause
The Purple Rose of Cairo
Twelfth Night, or What You Will
Barbara
Brassed Off
The Full Monty
Portrait of a Lady
The English Patient
Out of Sight
Face/Off
Cactus Flower
Hopscotch
Back to the Future
The Long Kiss Goodnight
The Big Lebowski
Titanic
Festen
Carne tremula


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk