Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
One Fine Day

Produceret i:
USA 1996

Længde:
105 min.

Set:
i biografen 26-05-1997

Anmeldelse læst:
6589 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

En skønne dag

En skønne dag er en charmerende romantisk komedie, der fik mange hug i pressen, men som jeg ikke desto mindre lod mig besnære af. En af anmelderne klagede over stor forudsigelighed. Eksempelvis kommer Michelle Pfeiffer ind i sin chefs forkontor med en fin papmodel af et arkitektprojekt, hun har udført. Nærbilleder af fruens ben OG sønnens Sammys fjernstyrede racer. Ja, det er forudsigeligt, når Michelle falder lige så lang hun er over bilen, men anmelderen har vist sovet under filmen, for Michelle træder let og elegant over bilen, hvorpå hun falder over noget andet! Et elegant spil med vore forventninger.
   En skønne dag er måske lige lovlig klichéramt i sin skildring af smukke enlige karrieremænd og -kvinder med yndige og møgirriterende poder, men filmen har et ganske veldrejet plot, og samspillet mellem Pfeiffer og storcharmøren George Clooney kan man ikke beklage sig over.
   Michelle spiller alenemoren Melanie, og Clooney spiller journalisten Jack, der bliver alenefar for en uge, mens ekskonen holder ferie. Han glemmer selvfølgelig en aftale om at hente Sammy, der går i samme klasse som Jacks datter Maggie, så begge børn kommer for sent til en skoleudflugt. Katastrofe, for Melanie skal præsentere sit projekt samme dag, mens Jack skal redde sin avis ære, som han naturligvis selv har sat på spil. Børnene kan de ikke få passet andetsteds, så de må hjælpes ad. Umiddelbart ser det ud som om, at forældrene vil gøre alt for deres børn, men når man tænker efter, bliver resultatet, at karrieren er over alt. Det glemmer man dog snildt, mens man ser filmen.

Instrueret af:
Michael Hoffman

Manuskript af:
Ellen Simon og Terrel Seltzer.

Medvirkende:
Michelle PfeifferMelanie Parker
George ClooneyJack Taylor
Ellen GreeneElaine Lieberman
Charles DurningLew
Mae WhitmanMaggie Taylor
Alex D. LinzSammy Parker

 

De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk