Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Fierce Creatures

Produceret i:
USA, England 1997

Længde:
93 min.

Set:
i biografen 14-04-1997

Anmeldelse læst:
3397 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Bidske bæster

"Not a sequel, but an equal" reklamerede voice-overen i Bidske bæsters biograftrailer. En anden historie, andre roller, men det er de samme kunstnere, der står bag denne film som "A Fish Called Wanda". Rollerne er dog ikke så væsensforskellige fra dem, som hovedrolle-indehaverne spillede i "Wanda". Cleeses humor er heller ikke at tage fejl af.
   Marwood Zoo i England er netop blevet overtaget af mediemogulen og finanskæmpen Rod McCain, der vil se pengene fosse ind i den zoologiske have og videre ned i hans lommer. Derfor skal haven kun byde på bidske bæster, der kan lokke publikum til, så de kan få et gys. Den stramtandede britte Rollo Lee er netop udnævnt til havens direktør, men han får selskab af forretningskvinden Willa Weston, der igen har fået selskab af Rod McCains uduelige søn Vince. Både Willa og Rollo Lee, der bliver indbyrdes tiltrukket, indser med hjælp fra dyrere og deres dyrepassere, at haven skal drives med respekt for dyrene, mens Vince er ved at omdanne haven til et reklamecirkus, hvor dyrenes rolle kun er perifer. Samtidig er Vince af den overbevisning, er han er ganske uimodståelig, men ikke desto mindre præller hans charme totalt af på Willa.
   Slutningen er en rigtig happy ending. Den oprindelige slutning, som jeg gerne vil stifte bekendtskab med, faldt ikke i testpublikummets smag, da den var for barsk og sikkert også mere i tråd med Monty Pythonernes humor... Money makes the world go round.
   Lige som "Wanda" sker det sjældent, at man brøler af grin. Man snarere småklukker med jævne mellemrum. Kevin Kline er helt vidunderlig i dobbeltrollen som den uciviliserede australskfødte mediekonge og hans uudholdelige søn. Historien er lidt tynd med lidt for mange platte hentydninger til Curtis bryster, men også flere sprudlende enkeltscener.

Instrueret af:
Robert Young
Fred Schepisi

Manuskript af:
John Cleese og Iain Johnstone.

Medvirkende:
John CleeseRollo Lee
Kevin KlineRod McCain & Vince McCain
Jamie Lee CurtisWilla Weston
Michael PalinBugsy Malone
Maria AitkenRollos sekretær
Carey LowellDyrepasser

 

De 20 populæreste personer:
John Williams
Harrison Ford
Ben Affleck
Hans Zimmer
Alan Silvestri
Steven Spielberg
George Clooney
Clint Eastwood
Sean Connery
Hugo Weaving
Ewan McGregor
Viggo Mortensen
Danny Elfman
Meg Ryan
Elijah Wood
Orlando Bloom
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Stephen King
Jean-Claude van Damme


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk