Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
She's the One

Produceret i:
USA 1996

Længde:
95 min.

Set:
i biografen 07-01-1997

Anmeldelse læst:
2928 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

She's the One

She's the One minder unægteligt om Edward Burns forrige film "Brødrene McMullen", der også handlede om irske brødre, der ikke kan finde ud af det med kærligheden og kvinderne. I denne film er der dog kun to brødre, Mickey og Francis. Til gengæld er der så en far, der tager sønnerne med på fisketur hver weekend og giver dem elendige råd - og en mor, som man aldrig ser.
   Mickey blev taxachauffør og glemte alle sine ambitioner i livet, da han for et par år siden opdagede sin kærestes utroskab, og forholdet gik i opløsning. Francis derimod er succesrig finansmand på Wall Street og er så velbeslået, at han har råd til at holde sig en elskerinde. Francis har seriøse planer om at lade sig skille fra sin kone Renée, der er begyndt at undre sig over Francis manglende lyst til sex. Francis gifteplaner kompliceres dog lidt af, at elskerinden Heather, der også arbejder på Wall Street og har et bijob som kurtisane for en gammel rig gris, er Mickeys gamle utro kæreste. Mickey er dog i mellemtiden ved at komme sig over Heather. Faktisk går hun næsten i glemmebogen, da han møder den søde Hope, som han impulsivt gifter sig med efter kun et par dages bekendtskab.
   Der kommer dog for alvor krig på kniven, da Mickey opdager, hvem Francis udkårne er. Spørgsmålet er, om flammen er helt brændt ud mellem Mickey og Heather, og synes Heather i det hele taget, at Francis er rig nok til at gifte sig med? Behøver Hope at være nervøs for Mickeys troskab? Det hele løser sig selvfølgelig til næsten alles tilfredshed. Francis, der er lidt for opblæst og udspekuleret til at være sympatisk får dog en lang næse, men Burns lader alle sine personer være en erfaring rigere.
   Også She's the One sprudler af livlig dialog om parforhold, sex og familieforhold. Burns kunne dog godt variere sit valg af skuespillere lidt mere i forhold til sin forrige film. Mike McGlone er for eksempel lidt for rund og rar i det til at spille checket yuppie, og det er sødt, men også lidt irriterende at se Burns og Bahns som par igen. Det kan være svært at skelne mellem personernes rolle fra film til film. Når det er sagt er She's the One en herlig komedie, der uden at være dybsindig alligevel får antydet en masse kloge ting.

Instrueret af:
Edward Burns

Manuskript af:
Edward Burns.

Medvirkende:
Edward BurnsMickey Fitzpatrick
Mike McGloneFrancis Fitzpatrick
Maxine BahnsHope
Cameron DiazHeather
Jennifer AnistonRenée
John Mahoneyfar Fitzpatrick
Frank Vincent?

 

De 20 højest vurderede film:
L. A. Confidential
Picnic at Hanging Rock
Rebel Without a Cause
The Purple Rose of Cairo
Twelfth Night, or What You Will
Barbara
Brassed Off
The Full Monty
Portrait of a Lady
The English Patient
Out of Sight
Face/Off
Cactus Flower
Hopscotch
Back to the Future
The Long Kiss Goodnight
The Big Lebowski
Titanic
Festen
Carne tremula


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2018 filmdatabase.dk