Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Something´s Gotta Give

Også kendt som:
Something's Gotta Give

Produceret i:
USA 2003

Længde:
128 min.

Set:
i biografen 21-02-2004

Anmeldelse læst:
5380 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

Når du mindst venter det

Something´s Gotta Give er en veloplagt og intelligent komedie om kærlighed på tværs af og på trods af alder. Ligesom instruktøren Nancy Meyers´ foregående film "What Women Want" og "Forældre-fælden" er filmen dog lidt lang i spyttet. En komedie bør ikke vare over to timer.
   Jack Nicholson spiller Harry Sanborn, en succesrig direktør for sit eget pladeselskab. Selv om han er oppe i 60´erne, lever han stadig det glade playboyliv. Af princip har han ingen affærer med kvinder over de tredive, og giftemål er helt bandlyst.
   Harry ser frem til at komme i dynerne med sin nyeste erobring Marin på en romantisk weekend i hendes famlies sommerhus. De bliver dog overrasket af Marins mor, skuespilforfatterinden Erica, og dennes søster, Zoe. Først rigtig galt går det, da Harry får et hjerteanfald lige da han skal til at kaste sig over Marin. Harry bliver indlagt på hospitalet, hvor den sympatiske unge læge, Julian Mercer, er mere interesseret i den modne, elegante Erica end i Marin, der er hans jævnaldrende.
   Efter hospitalsopholdet bliver Harry installeret i sommerhuset alene med Erica. Ingen af dem er begejstrede for arrangementet. Erica opfatter Harry som total overfladisk, og han ser hende som en stramtandet sippe. Alligevel begynder det at slå gnister mellem dem, men det hele kompliceres af Harrys angst for at give sig i følelsernes vold og den unge læges smigrende bejlen til Erica.
   På film er vi så vant til at se ældre mandlige stjerner parret med purunge kvinder, så derfor er det forfriskende med Diane Keatons og Keanu Reeves´ filmromance. Slutningen er dog forudsigelig nok, men samtidig noget utilfredsstillende og konventionel.

Instrueret af:
Nancy Meyers

Manuskript af:
Nancy Meyers.

Medvirkende:
Jack NicholsonHarry Sanborn
Diane KeatonErica Barry
Keanu ReevesJulian Mercer
Frances McDormandZoe
Amanda PeetMarin
Jon FavreauLeo
Paul Michael GlaserDave
Rachel Ticotindoktor Martinez

 

De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Hans Zimmer
Harrison Ford
Alan Silvestri
Hugo Weaving
George Clooney
Viggo Mortensen
Steven Spielberg
Ewan McGregor
Clint Eastwood
Orlando Bloom
Elijah Wood
Sean Connery
Danny Elfman
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Stephen King
Jean-Claude van Damme


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk