Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Identity

Produceret i:
USA 2003

Længde:
90 min.

Set:
i biografen 30-08-2003

Anmeldelse læst:
27916 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...
 (5.0/1)

Jeres kommentarer
Stefan N.:
 God, men forudsigelig...

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

Identity

Identity er et klassisk krimigys, der er ret så kraftigt inspireret af en af Agatha Christies bedste romaner "Ten Little Niggers". Dette genrestykke har dog en temmelig uventet krølle, der redder den fra det ordinære.
   En gruppe mennesker strander på et afsidesliggende motel på grund af et uvejr, der har skabt oversvømmelser på vejen på begge sider af motellet. Kvinden Alice er i livsfare efter at være blevet kørt ned af chaufføren Ed, der arbejder for skuespillerinden Caroline Suzanne. Politimanden Rhodes, der transporterer en farlig fange, indlogerer sig også på hotellet.
   Ed, der har en fortid som politimand, er den mest handlekraftige og er også i besiddelse af det største overblik, da det viser sig, at der er en morder løs. Det viser sig ikke som først antaget at være den mest oplagte kandidat. En for en bliver gæsterne myrdet, og eftersom gruppen er totalt isoleret fra omverdenen, kan morderen kun være en af de tilstedeværende. Efterhånden breder panikken og følelsen af magtesløshed sig.
   Der er film noir stemning i det regnvåde mørke, og den tiltagende uhygge og den klaustrofobiske fornemmelse er med til at gøre Identity til en ret så effektiv spændingsfilm.

Instrueret af:
James Mangold

Manuskript af:
Michael Cooney.

Medvirkende:
John CusackEd
Ray LiottaRhodes
Amanda PeetParis
John HawkesLarry
Alfred Molinalægen
Clea DuvallGinny
John C. McGinleyGeorge
William Lee ScottLou
Jake BuseyRobert Maine
Pruitt Taylor VinceMalcolm Rivers
Rebecca DeMornayCaroline Suzanne
Marshall Belloffentlig anklager
Matt Letscherassistent for den offentlige anklager
Holmes Osbornedommer

Kommentarer til denne film:
Fra Stefan N.:

"Identity" er en OK thriller, men jeg mangler overraskelsen. Jeg havde i hvert fald gættet sammenhængen ca. halvvejs inde i filmen.

Skrevet 30/10-2003 15:15

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
Enemy of My Enemy
Min farmors hus
Feeling Minnesota
Glitter
At the Circus
Tuff Turf
The Pink Panther Strikes Again
The King and I
Grease 2
The Andromeda Strain
Wolfen
Bean
Housekeeping
Easter Parade
Goodbye, Mr. Chips
Bus Stop
Heartbreak Ridge
The Brothers Karamazov
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk