Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
The Good Girl

Produceret i:
USA, Tyskland, Holland 2002

Længde:
93 min.

Set:
på DVD 09-05-2003

Anmeldelse læst:
5166 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

The Good Girl

The Good Girl er et afdæmpet hverdagsdrama om den pæne og fornuftige 30-årige Justine, der er kørt sur i et vaneægteskab med den uambitiøse Phil og keder sig gudsjammerligt i jobbet som supermarkedsekspedient i den lille trøstesløse flække, hvor hun bor.
   Imod sin natur kaster hun sig ud i en affære med en kun 22-årig kollega. Han kalder sig Holden efter sit forbillede Holden Caulfield, der er hovedperson i romanen "Forbandede Ungdom" (Catcher in the Rye) og prototypen på den vrede, unge mand. Affæren kan dog ikke undgå at få konsekvenser, for man kan umuligt holde en sådan lidenskab hemmelig i en lille by. Justine er snart viklet ind i et net af løgne, og det hele bliver ikke nemmere af, at Holden viser sig at være mere vred og mere destruktiv end godt er. Sindsforstyrret er vist den rette betegnelse. Så bliver Justine gravid. Hvordan skal hun undgå at såre både sin mand og Holden? Justine er jo en flink pige, der helt vil holde alle skadesløse - om hun så skal give afkald på sine drømme.
   The Good Girl handler om livets skuffelser og om drømme der måske, måske ikke kan realiseres. Jennifer Aniston viser, at hun kan mere end den lette komedie i rollen som den reelle Justine, der i et øjeblik blæser på fornuften og kaster sig ud i eventyret. Hverdagen kan man dog ikke sådan lige flygte fra. Den indhenter altid én.
   Det lyder måske frygteligt trist, men The Good Girl har absolut humor, også den mere absurde slags. Det kammer dog aldrig over i sarkasme, og det tjener filmholdet til ære, at de i det store og hele er solidariske med filmens personer.

Instrueret af:
Miguel Arteta

Manuskript af:
Mike White.

Medvirkende:
Jennifer AnistonJustine Last
Zooey DeschanelCheryl
Jake GyllenhaalHolden Worther
John Carroll LynchJack Field
Tim Blake NelsonBubba
John C. ReillyPhil Last
Deborah RushGwen Jackson
Mike WhiteCorny

 

De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Hans Zimmer
Harrison Ford
Alan Silvestri
Steven Spielberg
George Clooney
Hugo Weaving
Clint Eastwood
Ewan McGregor
Viggo Mortensen
Sean Connery
Elijah Wood
Orlando Bloom
Danny Elfman
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Stephen King
Jean-Claude van Damme


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk