Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
The Others

Produceret i:
USA, Frankrig, Italien, Spanien 2001

Længde:
101 min.

Set:
på DVD 21-03-2003

Anmeldelse læst:
3848 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 7 ud af 8...
 (7.0/1)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

The Others

The Others er en helstøbt og stilsikker gyser, der er nært beslægtet med Jack Claytons Henry James-filmatisering "The Innocents". Det er en film uden store eller blodige skrækeffekter, men den lurende uhygge var nok til, at jeg hoppede adskillige gange i sædet og ellers kiggede mig over skulderen med jævne mellemrum resten af aftenen.
   The Others foregår lige efter Anden Verdenskrigs afslutning. Den unge kvinde Grace og hendes to børn Anne og Charles er de eneste beboere i et afsidesliggende herskabshus. Store dele af huset ligger henlagt i mørke, da børnene angiveligt er allergiske over for sollys. Tre tjenestefolk ankommer til huset, gartneren Mr. Tuttle, den døvstumme pige Lydia og barnepigen Bertha Mills.
   Anne påstår, at hun har kontakt med ånder i det store hus. Grace, der opdrager børnene strengt i den katolske tro, afviser den slags overtroisk pjat på det kraftigste. Efterhånden kan hun dog også høre lyde, hvor der ingen lyde skulle være.
   Man skulle tro, at ro og orden ville blive genoprettet, da Graces mand Charles, der har været savnet siden krigen, pludselig dukker op, men i stedet tilspidses situationen. Grace føler sig trængt op i en krog, da det viser sig, at tjenestefolkene ved langt mere, end de hidtil har givet indtryk af.
   "Den sjette sans" ligner en oplagt inspirationskilde i filmens slutning, hvor den overraskende drejning kaster et forklarelsens skær over alt det uforklarlige, mystiske og skræmmende.

Instrueret af:
Alejandro Amenábar

Manuskript af:
Alejandro Amenábar.

Medvirkende:
Nicole KidmanGrace
Fionnula FlanaganBertha Mills
Christopher EcclestonCharles
Alakina MannAnne
James BentleyNicholas
Eric SykesEdmund Tuttle
Keith AllenMr Marlish

 

De 20 populæreste anmeldelser:
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Back to the Future
Picnic at Hanging Rock
Tuff Turf
Shakespeare in Love
Cactus Flower
American History X
American Graffiti
The Matrix
My Name Is Joe
Hopscotch
The Purple Rose of Cairo
Festen
Rebel Without a Cause
Out of Sight
The King and I
Pearl Harbor
Saving Private Ryan


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2019 filmdatabase.dk