Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Good Advice

Produceret i:
USA 2001

Længde:
93 min.

Set:
på DVD 20-03-2003

Anmeldelse læst:
5215 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Good Advice

Good Advice er ingen stor film og har kun stjerner i mellemklassen, men derfor kan det alligevel godt undre, at filmen aldrig blev vist i de danske biografer, for det er faktisk en ret veloplagt og underholdende komedie.
   Charlie Sheen spiller den kyniske børsmægler Ryan Turner, så man ikke kan lade være med at tænke på hans rolle i "Wall Street". Ryans kæreste er den smukke og akkurat lige så ufølsomme Cindy Styne, der oven i købet er brevkassebestyrer på en lille ambitiøs avis. Den unge kvindelige chefredaktør Page Hensen er dog noget utilfreds med Cindys indsats, der også afspejles i et meget lille antal henvendelser til brevkasssen.
   Alt dette får dog en brat ende, da den skruppelløse Ryan forsøger sig med insiderhandel. Det viser sig, at han er blevet lokket i en fælde af aviskongen Barry Sherman, hvis kone Ryan har en affære med. I løbet af ingen tid har Ryan hverken job eller kæreste, for Cindy stikker af med en brasiliansk millionær.
   Ryan er desperat efter et job, og da brevene til Cindy jo stadig skal besvares, stiller han på Pages kontor og beder om at få brevene med hjem til sin kæreste, som ligger syg derhjemme. I begyndelsen er Ryan mindst lige så talentløs som sin ekskæreste, men da det efterhånden går op for ham, at der faktisk står meget på spil for de mennesker, der skriver til brevkassen, begynder han at lægge en større indsats i arbejdet.
   Kan Ryan finde sin menneskelighed frem? Svaret er ja, og med brevkassens succes stiger avisens oplag og omtalen af den mystiske Cindy Styne. Hvor længe mon Ryan kan bedrage verden? Det største problem er faktisk, at han har forelsket sig i sin redaktør, og noget tyder på, at Page gengælder følelserne, men hun er jo stadig i den tro, at Ryan er kæreste med Cindy. Det bliver ikke let for Ryan at sno sig ud af forviklingerne.

Instrueret af:
Steve Rash

Manuskript af:
Daniel Margosis og Robert Horn.

Medvirkende:
Charlie SheenRyan Turner
Angie HarmonPage Hensen
Denise RichardsCindy Styne
Jon LovitzBarry Sherman
Rosanna ArquetteCathy Sherman
Estelle HarrisIris
Barry NewmanDonald Simpson
Meredith SalengerAmy

 

De 20 højest vurderede film:
L. A. Confidential
Picnic at Hanging Rock
Rebel Without a Cause
The Purple Rose of Cairo
Twelfth Night, or What You Will
Barbara
Brassed Off
The Full Monty
Portrait of a Lady
The English Patient
Out of Sight
Face/Off
Cactus Flower
Hopscotch
Back to the Future
The Long Kiss Goodnight
The Big Lebowski
Titanic
Festen
Carne tremula


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk