Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Two Weeks Notice

Produceret i:
USA 2002

Længde:
101 min.

Set:
i biografen 23-02-2003

Anmeldelse læst:
4148 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

Two Weeks Notice

Two Weeks Notice er en vellykket romantisk komedie med Sandra Bullock og Hugh Grant i topform. Slutningen er nok forudsigelig, men de enkelte scener rummer ganske mange overraskelser, og filmen er vittig hele vejen igennem.
   Sandra Bullock spiller Lucy Kelson, der er advokat, men aldeles ligeglad med penge. I stedet er hun fodformet, dybt engageret i at forsvare den lille mands rettigheder og har alle de rigtige meninger.
   Hugh Grant er mangemillionæren George Wade, der repræsenterer familien Wades byggeimperium udadtil. Han er mildest talt ikke særligt politisk korrekt. Faktisk er han lidt af en playboy, og af princip ansætter han kun smukke unge kvinder som hans højre hånd.
   Det er egentlig stik imod Lucys principper at arbejde for en kynisk forretningsmand som George Wade, men han giver hende bogstavelig talt et tilbud, som hun ikke kan sige nej til. Hvis hun vil arbejde for ham, lover han at bevare det medborgerhus, hvis fortsatte eksistens hun længe har kæmpet for.
   I længden bliver det dog for stressende at arbejde for George, for Lucy har ikke et sekunds fred. Georges afhængighed af hende bliver til sidst for meget, så hun siger sit arbejde op med to ugers opsigelse. I løbet af de to uger skal de to så finde ud af, at de egentlig ikke kan undvære hinanden.
   Man er egentlig aldrig i tvivl om, hvordan det går, og man kunne godt ønske sig lidt mere modstand fra Georges omkostningsbevidste bror Howard og den irriterende rivalinde June.

Instrueret af:
Marc Lawrence

Manuskript af:
Marc Lawrence.

Medvirkende:
Sandra BullockLucy Kelson
Hugh GrantGeorge Wade
David HaigHoward Wade
Alicia WittJune Carter
Dana IveyRuth Kelson
Robert KleinLarry Kelson
Heather BurnsMeryl Brooks

 

De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk