Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Atlantis - The Lost Empire

Produceret i:
USA 2001

Længde:
95 min.

Set:
på DVD 09-11-2002

Anmeldelse læst:
5074 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Atlantis - Det forsvundne rige

"Atlantis" er en underholdende tegnefilm om den nørdede, unge sprogforsker Milo Thatch, der drømmer om at finde det sagnomspundne Atlantis. Det er han bare den eneste, der gør. Så en dag lysner det hele, da han bliver introduceret for rigmanden Preston Whitmore, der er villig til at finansiere en ekspedition. Han giver samtidig Milo en ældgammel bog, der kan afsløre det forsvundne riges beliggenhed.
   Under ledelse af kommandør Rourke drager ekspeditionsholdet ud på, hvad der viser sig at blive en farefuld færd. Ekspeditionen når målet, men de er ikke velkomne. Der opstår dog en særlig forståelse mellem Milo og kongens datter Kida. Hvad Milo ikke ved er, at han er blevet ført bag lyset. Problemerne er altså langt fra overstået.
   "Atlantis" appellerer både til børn og voksne, men næppe de helt små, for denne Disneyfilm er noget mere actionpræget, end man er vant til at se det fra det familievenlige foretagendes hånd. Flere scener virker som om de er direkte inspireret af Stjernekrigsfilmene, men man kommer også til at tænke på Jules Vernes "En verdensomsejling under havet". Der er heller ingen af de sangnumre, der gerne plejer at afbryde handlingen, og den ulækre 'Mole' er det tætteste, man kommer på små, søde dyr. Det tuttenuttede skal man således lede længe efter, og det er kun til filmens fordel.

Instrueret af:
Gary Trousdale
Kirk Wise

Manuskript af:
Tab Murphy efter en historie af Kirk Wise, Gary Trousdale, Joss Whedon, Bryce Zabel, Jackie Zabel, Tab Murphy, Kevin Harkey, Chris Ure, Todd Kurosawa, Kelly Wightman og Dean Deblois.

Medvirkende:
Michael J. FoxMilo Thatch (stemme)
James GarnerRourke (stemme)
Cree Summerprinsesse Kida (stemme)
Claudia ChristianHelga Sinclair (stemme)
David Ogden StiersFenton Q. Harcourt (stemme)
John MahoneyPreston B. Whitmore (stemme)
Leonard Nimoykongen af Atlantis

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
Enemy of My Enemy
Min farmors hus
Feeling Minnesota
Glitter
At the Circus
Tuff Turf
The Pink Panther Strikes Again
The King and I
Grease 2
The Andromeda Strain
Wolfen
Bean
Housekeeping
Easter Parade
Goodbye, Mr. Chips
Bus Stop
Heartbreak Ridge
The Brothers Karamazov
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk