Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Hable con ella

Også kendt som:
Talk to Her

Produceret i:
Spanien 2002

Længde:
112 min.

Set:
i biografen 18-10-2002

Anmeldelse læst:
747 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 5 ud af 8...
 (5.0/1)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Tal til hende

Tal til hende handler om venskab og kærlighed, og selv om Pedro Almodóvar tøjler sin forkærlighed for provokationer, bizarre eksistenser og groteske handlingsforløb i dette melodrama, så er vi dog umiskendeligt i Almodóvarland. Det gælder særligt et par afstikkere fra den egentlige handling, hvor hans fantasi får mulighed for at sprudle frit.
   Benigno elsker Alicia, og Marco elsker Lydia. Problemet er bare, at hverken Alicia eller Lydia kan gengælde mændenes kærlighed, for de ligger begge i koma. Spørgsmålet er så bare også, om de rent faktisk ville elske henholdsvis Benigno og Marco, hvis de kunne.
   Uden at det på nogen måde bliver forvirrende, hopper Almodóvar rundt i tid og rum for at fortælle baggrunden for disse to tragikomiske kærlighedshistorier. Benigno er en elskelig sygeplejerske, men også lidt af en særling. Fra sin lejlighed kan han se den smukke Alicia danse gennem balletskolens panoramavinduer, og han kaster sin kærlighed på hende. Efter ulykken bliver Benigno ansat til at passe Alicia, som han taler til, som var hun i live. Efterhånden bliver umuligt for Benigno at undertrykke sin kærlighed til Alicia, og det får tragiske følger.
   Journalisten Marco har kun været kæreste med den kvindelige tyrefægterstjerne Lydia i et halvt år, da hun bliver stanget næsten til døde i arenaen. Efter ulykken dukker Lydias ekskæreste op og sår tvivl om Lydias følelser over for Marco.
   Marco og Benigno indleder et nært venskab, men på trods af en ihærdig indsats kan Marco ikke hjælpe Benigno ud af den ydmygende situation, han har bragt sig i. Det ender med en tragedie, men filmen slutter dog med en cadeau til Benignos optimisme.

Instrueret af:
Pedro Almodóvar

Manuskript af:
Pedro Almodóvar.

Medvirkende:
Javier CámaraBenigno
Darío GrandinettiMarco Zuloaga
Leonor WatlingAlicia
Rosario FloresLydia Gonzales
Mariola FuentesRosa
Geraldine ChaplinKaterina Bilova
Chus Lampreavebedemand
José SanchoNiño de Valencias agent
Marisa Paredesgæst
Cecilia Rothgæst

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
Enemy of My Enemy
Min farmors hus
Feeling Minnesota
Glitter
At the Circus
Tuff Turf
The Pink Panther Strikes Again
The King and I
Grease 2
The Andromeda Strain
Wolfen
Bean
Housekeeping
Easter Parade
Goodbye, Mr. Chips
Bus Stop
Heartbreak Ridge
The Brothers Karamazov
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk