Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Signs

Produceret i:
USA 2002

Længde:
107 min.

Set:
i biografen 15-09-2002

Anmeldelse læst:
4230 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...Denne film er af 1 personer bedømt til i snit 6 ud af 8...
 (6.0/1)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Signs

Signs blander overnaturlige hændelser med mere traditionel science fiction, men det er ikke kun en spændingsfilm. Filmen er samtidig et psykologisk drama.
   Graham Hess bor sammen med sine børn Morgan og Bo og sin yngre bror Merrill på en gård. En tidlig morgen finder han en række korncirkler, der tilsammen udgør noget, der ligner et tegn. Hændelsen bliver meldt til politiet, men korncirklernes omfang gør det svært at tro på, at det bare er drillesyge lømlers værk. Samtidig begynder der at foregå andre besynderlige ting. For eksempel opfører familiens hunde sig meget mærkeligt, og da brødrene en nat jager en skikkelse, der bevæger sig med lynets hast, bliver familien ikke overraskende noget opskræmte.
   Familien Hess er dog på ingen måde de eneste, der føler sig truet , men eftersom de isolerer sig på gården, får man en følelse af, at de er helt og aldeles alene. Har de overhovedet en chance mod truslen udefra? Og hvilke tanker gør de enkelte familiemedlemmer sig i denne stresssituation?
   Signs er en mellemvare fra instruktøren og manuskriptforfatteren Shyamalan. Filmen er hverken en så gribende oplevelse som "Den sjette sans", der blev en eftertrykkelig publikumssucces, eller en så håbløs omgang tågesnak som "Unbreakable". Den er bedst i den stemningsfulde begyndelse, hvor det fremmede bare antydes og den klaustrofobiske fornemmelse tager til. Filmen vil dog ikke nøjes med antydningens kunst, og konkretiseringen af den ukendte trussel er på nippet til at blive ufrilligt komisk. Marsmænd fra det ydre rum har vi altså svært ved at tage alvorligt her i det 21. århundrede.
   Alle brikkerne falder på plads i Signs, men filmens lidt selvhøjtidelig blanding af science fiction og vægtige spørgsmål om tro og tvivl fungerer kun sporadisk.

Instrueret af:
M. Night Shyamalan

Manuskript af:
M. Night Shyamalan.

Medvirkende:
Mel GibsonGraham Hess
Joaquin PhoenixMerrill Hess
Rory CulkinMorgan Hess
Abigail BreslinBo Hess
Cherry JonesBetjent Caroline Paski
M. Night ShyamalanRay Reddy

 

De 20 mest omdiskuterede film:
Pirates Of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl
Back to the Future
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
The Matrix
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Three Kings
The Waterboy
K-19
American History X
Pearl Harbor
On her Majesty's Secret Service
From Dust till Dawn
Live and Let Die
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
Dogma
Shakespeare in Love
The Horse Whisperer
Blinkende lygter
Dogville
Identity


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk