Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Spider-Man

Produceret i:
USA 2002

Længde:
121 min.

Set:
i biografen 28-06-2002

Anmeldelse læst:
24053 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...Denne film er af 4 personer bedømt til i snit 6.8 ud af 8...
 (6.8/4)

Jeres kommentarer
Niels S.:
 Entagled in the web

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Andre film i "Spider-Man"-serien:
Spider-Man 2
 

Spider-Man

Spider-Man er en konstant underholdende tegneseriefilmatisering, der byder på action, romantik og humor i rigeligt mål. Filmen rummer dog også en mere seriøs side i sin afsøgning af heltens psykologiske udvikling, der sker i takt med de fysiske ændringer, og hans kvaler over sin splittede identitet.
   Tobey Maguire skaber en menneskelig og følsom figur ud af den lidt nørdede og tilbageholdende Peter Parker, der længe har været helt forgabt i naboens søde datter, Mary Jane. Peters eneste ven er rigmandssønnen, Harry, der ikke kan leve op til sin far videnskabsmanden Norman Osborns høje forventninger.
   På et skolebesøg i et forskningscenter bliver Peter bidt af en kunstigt udviklet edderkoppeart. Uden nogens vidende transformeres Peter langsomt og får nogle helt unikke evner, blandt andre en særlig intuition, evnen til at klatre på lodrette flader og til at lave et spind så stærk som stålwire.
   Peter, der er en flink og beskeden fyr, vil bruge sine evner til samfundets bedste. Det indebærer eksempelvis at redde folk fra brændende bygninger, at stoppe indbrudstyve og bekæmpe en mystisk superskurk, der terroriserer byen.
   Peters familie og ikke mindst hans hjertenskær kommer i overhængende fare, da skurken finder ud af Peters identitet. Peter, derimod, har ingen anelse om, at hans fjende er ingen ringere end Osborn, der har udført et eksperiment på sig selv. Det må siges at være mislykket, og Osborn er blevet bindegal - og yderst farlig.
   Slutningen kommer ikke som nogen større overraskelse, men filmen slutter alligevel så tilpas åbent, at der vist ikke kan være tvivl om, at en toer er i støbeskeen.

Instrueret af:
Sam Raimi

Manuskript af:
David Koepp efter tegneserien af Stan Lee og Steve Ditko.

Medvirkende:
Tobey MaguirePeter Parker
Willem DafoeNorman Osborn
Kirsten DunstMary Jane Watson
James FrancoHarry Osborn
Cliff RobertsonBen Parker
Rosemary HarrisMay Parker
J. K. SimmonsJ. Jonah Jameson
Gerry BeckerMaximilian Fargas
Bill NunnJoseph Robertson
Bruce Campbellkonferencier

Kommentarer til denne film:
Fra Niels S.:

Som inkarneret Spider-FAN, kan jeg kun sige, at denne film er helt fantastisk ... :)

Skrevet 16/07-2002 16:46

 

Jeres 20 favoritter:
Where Eagles Dare
2001: A Space Odyssey
Picnic at Hanging Rock
Ladyhawke
The Full Monty
Twelfth Night, or What You Will
Y tu mamá también
The Phantom of the Opera
Emma
The Lord of the Rings: The Two Towers
Pearl Harbor
North by Northwest
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Batman Begins
Harry Potter and the Chamber of Secrets
The Magdalene Sisters
The Lord of the Rings: The Return of the King
Starship Troopers
Shakespeare in Love
Bridget Jones´s Diary


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2021 filmdatabase.dk