Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
The Musketeer

Produceret i:
USA 2001

Længde:
105 min.

Set:
på DVD 09-05-2002

Anmeldelse læst:
23916 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3.5 ud af 8...
 (3.5/2)

Jeres kommentarer
Brian R.:
 Ikke særligt god

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

The Musketeer

The Musketeer skulle angiveligt være baseret på Alexandre Dumas' roman om de tre musketerer. I så fald er det meget frit, for der er ikke meget af originalen tilbage i Peter Hyams' film, der er en energisk actionkomedie. Det er ikke særligt dybsindigt, men det er underholdende, og man kan være nogenlunde sikker på en happy ending.
   Da D'Artagnan var barn, blev hans forældre myrdet af den skruppelløse Febre, håndlanger for den magtbegærlige kardinal Richelieu. Nu er D'Artagnan en ung mand, der vil gå i sin fars fodspor. Han vil nemlig være kongens musketer. Uheldigvis er musketererne blevet temmelig ildeset. Det har kardinalen sørget grundigt for, så nu er det hans mænd, der passer på kongen.
   Musketererne har helt opgivet ævred og har slået sig på hor og druk i stedet, men med eller uden musketererne, så vil D'Artagnan passe på sin konge og hans dronning. Det er der i høj grad brug for, og heldigvis får den unge mand følgeskab af de tre musketerer. En anden forbundsfælle er den søde kammerpige Francesca, der har erstattet Dumas' Constance, men hun led jo også en forfærdelig skæbne.
   The Musketeer er et rigtigt eventyr uden ret meget realisme. Det gælder også kampscenerne, der tydeligvis er koreograferet af en asiat. En af scenerne er mere eller mindre en kopi af en scene i den udmærkede kampsportsfilm "Once Upon a Time in China".

Instrueret af:
Peter Hyams

Musik komponeret af:
David Arnold

Manuskript af:
Gene Quintano efter Alexandre Dumas' roman.

Medvirkende:
Justin ChambersD'Artagnan
Mena SuvariFrancesca
Catherine DeneuveDronning Anne
Stephen ReaKardinal Richelieu
Tim RothFebre
Nick MoranAramis
Steven SpiersPorthos
Jan Gregor KrempAthos
Jean-Pierre CastaldiPlanchet

Kommentarer til denne film:
Fra Brian R.:

Jeg syntes ikke at der er særligt meget ved filmen. I betragtning af at det er en musketer-film (foregår i Frankrig og ikke i Kina/Japan o.s.v.) er der for meget "Hong Kong"-film over den. Og der er ikke meget fra bogen/bøgerne, der kan genkendes i filmen.

Skrevet 02/08-2002 09:37

 

De 20 populæreste anmeldelser:
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Back to the Future
Picnic at Hanging Rock
American Graffiti
My Name Is Joe
Tuff Turf
Shakespeare in Love
Cactus Flower
American History X
The Matrix
Hopscotch
The Purple Rose of Cairo
Rebel Without a Cause
Festen
Out of Sight
The King and I
Saving Private Ryan
At the Circus


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk