Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
You Can Count on Me

Produceret i:
USA 2000

Længde:
116 min.

Set:
på DVD 08-02-2002

Anmeldelse læst:
4949 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

You Can Count on Me

I filmens begyndelse bliver et ægtepar slået ihjel i en trafikulykke, og denne tragedie kaster lange skygger ind i de to hovedpersoners voksenliv.
   Sammy og hendes yngre bror Terry har reageret vidt forskelligt på deres forældres død. Sammy er blevet boende i barndomshjemmet i en lille provinsby, mens Terry strejfer landet rundt på må og få og er i konflikt med loven af og til. Sammy, der er fraskilt, prøver at skabe trygge rammer for sin 8-årige søn Rudy - og sig selv. Hun har fast job, er en trofast kirkegænger og kommer sammen med den flinke Bob, uden at det rigtigt udvikler sig til noget mere end et uforpligtende forhold.
   Terry er rodløs og dukker sjældent op i hjembyen, men selv om hans formål er at låne penge af søsteren, bliver han alligevel hjerteligt modtaget, for han er Sammys eneste familie. Desuden er Terry en god barnepige og legekammerat til Rudy, men til sidst får hun nok af hans manglende ansvarlighed.
   Sammy er af den opfattelse, at Terry mangler faste holdepunkter i tilværelsen, men efterhånden bliver det tydeliggjort, at Terry ikke er ene om ikke at have 100% styr på livet.
   You Can Count on Me er et velspillet realistisk drama om rigtige mennesker, der godt kan ryge en cigaret uden nødvendigvis at være skurke. I det virkelige liv er der heller ikke tårevædede slutninger - hverken tragiske eller rosenrøde.

Instrueret af:
Kenneth Lonergan

Manuskript af:
Kenneth Lonergan.

Medvirkende:
Laura LinneySammy Prescott
Mark RuffaloTerry Prescott
Matthew BroderickBrian Everett
Jon TenneyBob
Rory CulkinRudy Prescott
Gaby HoffmannSheila
Kenneth Lonerganpræsten

 

De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Hans Zimmer
Harrison Ford
Alan Silvestri
Hugo Weaving
George Clooney
Viggo Mortensen
Steven Spielberg
Ewan McGregor
Clint Eastwood
Orlando Bloom
Elijah Wood
Sean Connery
Danny Elfman
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Stephen King
Jean-Claude van Damme


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk