Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Under Suspicion

Produceret i:
USA, Frankrig 1999

Længde:
110 min.

Set:
på DVD 30-12-2001

Anmeldelse læst:
6551 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...
 (3.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

Under Suspicion

Under Suspicion er et psykologisk kriminaldrama, der ikke er særligt vellykket. Actioninstrukturen Stephen Hopkins er på udebane med dette kammerspil, der næsten udelukkende foregår i samme lokale på en politistation. Det afholder dog ikke instruktøren fra at forsøge at peppe filmen op efter alle kunstens regler, så man i begyndelsen bliver ledt helt på vildspor og kommer i den tro, at man skal til at se en dynamisk spændingsfilm. Det er en uheldig start.
   Under Suspicion er en ubehagelig og dybdegående historie om opklaringen af to mord på to helt unge teenagepiger i Puerto Rico. Politimanden Victor Benezet beder den estimerede advokat Henry Hearst, en af Puerto Ricos spidser, om at komme ind på kontoret til en kort samtale. Det var Hearst, der fandt liget, men Benezet kan ikke få Hearsts forklaring til at stemme overens med hans naboers forklaringer. Presset af Benezet og hans underordnede Owens er Hearst snart vævet sig ind i et spind af løgne, men også nogle grufulde sandheder, blandt andet om hans ægteskab med den langt yngre Chantal. Efterhånden er hverken Benezet eller Owens i tvivl om, at de har den rigtige mand. Er en tilståelse nær?

Instrueret af:
Stephen Hopkins

Manuskript af:
Tom Provost og W. Peter Iliff efter den franske film "Garde à vue" skrevet af Claude Miller, Jean Herman og Michel Audiard efter bogen "Brainwashed" af John Wainwright.

Medvirkende:
Morgan FreemanCaptain Victor Benezet
Gene HackmanHenry Hearst
Thomas JaneKriminalbetjent Felix Owens
Monica BelluciChantal Hearst

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
Enemy of My Enemy
Min farmors hus
Feeling Minnesota
Glitter
At the Circus
Tuff Turf
The Pink Panther Strikes Again
The King and I
Grease 2
The Andromeda Strain
Wolfen
Bean
Housekeeping
Easter Parade
Goodbye, Mr. Chips
Bus Stop
Heartbreak Ridge
The Brothers Karamazov
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk